Steeds meer woningen krijgen zonnepanelen

Steeds meer woningen krijgen zonnepanelen

Woonstichting Langedijk heeft afgelopen jaren flink ingezet op verduurzaming, onder andere met het installeren van zonnepanelen op appartementen.

Alle bewoners* hebben een passend aanbod gekregen om zonnepanelen te laten plaatsen en veel bewoners hebben van dit aanbod gebruik gemaakt. Met zonnepanelen kunnen zij bijdragen aan een beter klimaat én hun lagere energierekening verlagen. 

Een mooie en grote stap in dit verduurzamingsproces is gezet op de Beekpunge in Oudkarspel. Hier hebben wij onlangs i.s.m. Sunconnect alle appartementen voorzien van zonnepanelen, een 100% deelname dus! Hier maken alle bewoners inmiddels gebruik van duurzame zonne-energie. Daarnaast zijn er ook nog zonnepanelen geplaatst voor energielevering voor de centrale voorzieningen, zoals de lift en algemene verlichting.

Bent u huurder van Woonstichting Langedijk en zijn er bij u ook recent zonnepanelen geplaatst? Dan willen wij u er graag aan herinneren dat u zich moet aanmelden bij www.energieleveren.nl. Heeft u dit nog niet gedaan, doe dit dan zo snel mogelijk. In de brief die u na de aansluiting van Sunconnect heeft ontvangen, leest u hoe u dit kunt doen. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan gerust contact met ons op.

* Alleen de bewoners van appartementen die geen onderdeel zijn van een VVE hebben dit aanbod oktober 2023 gehad – met uitzondering van de appartementen aan de Lisdodde in Oudkarspel en de Keppelsloot in Broek op Langedijk.