Groot onderhoud

Elk jaar voert Woonstichting Langedijk onderhoudswerkzaamheden uit. In onderstaand overzicht kunt u zien welke woningen we in 2021 gaan verbeteren. Alle bewoners worden hiervan vooraf op de hoogte gesteld.

Planning onderhoud 2021

Oudkarspel

• Schilderwerk aan de woningen van Brederodestraat, Regthuisstraat
  • Schilderwerk aan de woningen van Nijverheidsstraat, Veilingmeester (bijwerken)
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Beekpunge
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Lisdodde

Noord-Scharwoude

• Schilderwerk aan de woningen van Anna van Burenstraat, Louise de Colignystraat, Oranjestraat
  • Schilderwerk aan de woningen van Amalia van Solmsstraat, Charlotte de Bourbonstraat, Frederik Hendrikstraat
  • Schilderwerk aan de woningen van Gladiolenstraat, Hulststraat, Jasmijnstraat
  • Schilderwerk aan de woningen van Anna van Saksenstraat
  • Schilderwerk aan de woningen van Hooiakker, Weidemolen
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Oosterstraat
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Dokter de Witstraat

Zuid-Scharwoude

• Schilderwerk aan de woningen van Korteweide, Langeweide
  • Schilderwerk aan de woningen van Forel, Glasaal, Snoekbaars
  • Schilderwerk aan de woningen van Esdoornlaan, Iepenlaan, Wilgenlaan
  • Voorzien van een nieuw rieten dak van zorgboerderij 't Vierkant aan de Voorburggracht 77
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Kuipersgroet, Troostesgroet
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Tijmensgroet

Broek op Langedijk

• Schilderwerk aan de woningen van Prinses Margrietstraat (1 t/m 3C)
  • Kitvoegen van de galerij vervangen aan de woningen van Prinses Margrietstraat (1 t/m 3C)
  • Vervangen beglazing trappenhuizen van het 'basalt' appartementengebouw aan de Pr. Margrietstraat
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Breesloot
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Prinses Margrietstraat (1 t/m 3C)
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van het 'basalt' appartementengebouw aan de Pr. Margrietstraat
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Keppelsloot

Sint Pancras

• Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Wachtdeur
  • Rookmelder (230Volt) vervangen in de woningen van Hondsoor, Koningsspil, Middenmander

Mechanische ventilatie

In een groot aantal woningen wordt de mechanische ventilatie onderhouden en soms vervangen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Breman Haarlem. Zij maken zelf een afspraak met de betrokken bewoners.

CV-ketels

In de woningen met een cv-ketel krijgen de cv-ketels elke 2 jaar een onderhoudsbeurt en na 15 jaar wordt de ketel vervangen. Het onderhouden en vervangen van cv-ketels wordt uitgevoerd door Woldhuis Installatietechniek uit Zuid-Scharwoude. Zij maken een afspraak met de bewoners als de ketel gecontroleerd of vervangen moet worden.

Energiebesparende maatregelen in de oudere woningen

Woonstichting Langedijk staat voor duurzaam en energiezuinig wonen. Het grootste deel van de woningen is in de laatste jaren geïsoleerd en veel woningen zijn al voorzien van zonnepanelen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze opzichters op telefoonnummer 0226 - 33 14 74 of een e-mail sturen.