Duurzaam huis

Duurzaam huis

Een flink aantal van onze woningen is al voorzien van isolatie en/of zonnepanelen maar we zijn nog niet klaar. Daarom worden in de jaren 2017, 2018 en 2019 alle woningen met een hoog energieverbruik voorzien van energiebesparende maatregelen.
De aftrap hiervoor vond plaats op zaterdag 30 september 2017. Bewoners konden vragen stellen over het verduurzamen van hun huis aan één van de specialisten. In de tent die was opgeslagen op de speelweide in Noord-Scharwoude waren niet alleen medewerkers van Woonstichting Langedijk aanwezig. Ook de aannemer was aanwezig met materiaal zoals zonnepanelen, isolatiemateriaal etc. Evenals de Woonbond waar advies en informatie te verkrijgen was.
Er was een feestelijk momentje toen het contract tussen Woonstichting Langedijk en de aannemer officieel werd ondertekend.

Verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu maar zeker ook voor uw portemonnee! Wij garanderen dat de maatregelen in ieder geval geld opleveren voor u.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw woning? Bel ons op 0226 - 331 470 of e-mail naar reparatie@woonstichtinglangedijk.nl.
Wij laten u dan de mogelijkheden weten zodat ook u kunt besparen.

U kunt alvast meer lezen over het plaatsen van zonnepanelen of het isoleren van uw woning of u kunt meteen (vrijblijvend) het aanvraagformulier invullen.

Benieuwd naar de uitvoering van de werkzaamheden?  Bekijk onderstaand filmpje!