Wijkdag in uw buurt

Wijkdag in uw buurt

Prettig contact met anderen uit de buurt is altijd fijn. Maar vaak heeft ieder zijn eigen leven met werk, gezin, familie en vrienden. Hierdoor schiet het contact met de buren er soms bij in. Daarom organiseren wij regelmatig een wijkdag voor onze huurders en omwonenden. Bewoners leren elkaar kennen of praten gezellig bij. Uiteraard zijn er dan ook altijd verschillende medewerkers van Woonstichting Langedijk aanwezig voor eventuele vragen over de woning of wijk. 

Zou u het leuk vinden als er eens een wijkdag in uw wijk wordt georganiseerd en heeft u hier ideeën voor? Een bijeenkomst of activiteit die u samen met ons zou willen organiseren? Bijvoorbeeld met de insteek om het sociale contact in de buurt te vergroten of om anderen te helpen. Of misschien is er wel een goed doel dat geholpen kan worden. Laat het ons dan weten! Wij staan open voor allerlei initiatieven.  
U kunt ons mailen via woondiensten@woonstichtinglangedijk.nl

Eerdere wijkdagen

Een impressie van wijkdagen die al eerder zijn georganiseerd.

  


Foto's: Erna Faust
Wijkdag bij het Meidoornplein en de Kerklaan in Noord-Scharwoude: bijpraten met de buren en contactmoment met Woonstichting Langedijk.

 

  

Wijkdag bij De Klamp in Heerhugowaard: een gezellige middag met spelletjes voor de kinderen. Deze middag was georganiseerd door een bewoner en ook in samenwerking met Woonwaard. Het was mooi om te zien hoe de sociale verbinding tussen de bewoners ontstond en groeide tussen de bewoners.

 

 

Wijkdag voor de bewoners van het Dokter Manjoeroplantsoen, de Grundel en de Boeier in Broek op Langedijk. Een gezellige middag waarbij al snel gesprekken aangeknoopt werden. Daarnaast werd de Langedijker Quiz georganiseerd waarbij de kennis over de omgeving werd getest.