Onze service is aangepast vanwege de Corona-crisis.

Woonstichting Langedijk volgt het advies van het RIVM. We nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Kijk ook gerust op de website van het RIVM.

We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken en nemen de volgende maatregelen:

Opening kantoor
Voorlopig is ons kantoor alleen op afspraak geopend. Zowel 's ochtends als 's middags.
Telefonisch zijn we wel bereikbaar op 0226 - 331 470.

Reparatieverzoeken

• Natuurlijk kunt u nog steeds een reparatieverzoek doen bij ons, graag zelfs. Het houdt de aannemers aan het werk en voorkomt dat we straks een heleboel reparatieverzoeken tegelijk te verwerken hebben.
  • Voor de veiligheid van iedereen vraagt de aannemer u, voordat hij langskomt, telefonisch of u of één van uw gezinsleden of mensen in uw omgeving klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) heeft. Is dat zo? Dan maken we een nieuwe afspraak voor over minimaal 3 weken.
  • Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als de vakman langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.

Betalen
Wij verzoeken om geen pinbetalingen op ons kantoor te doen. Als u niet via internet kunt betalen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Opzeggen van uw woning of nieuwe woning?
Heeft u een afspraak voor een voor – of eindcontrole, dan doen we dat nu telefonisch. Persoonlijke afspraken gaan niet door.
Groepsbezichtigingen doen we nu niet. Voor het bezichtigen van een woning maken we met u een andere afspraak. Ook een rondje door de woning met de opzichter bij een nieuwe verhuring doen we niet.
Het aanbieden van overname van goederen is tijdens deze Corona crisis helaas niet meer mogelijk. Hiervoor moeten de vertrekkende huurder en de nieuwe huurder elkaar ontmoeten en dat is nu niet wenselijk.

Dus de processen van huur opzeggen of nieuwe woning gaan gewoon door, alleen op een andere manier.

Als de monteur bij u aan de deur komt
Dan vragen we nogmaals of u of één van uw gezinsleden of mensen in uw omgeving klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning.
Blijkt er toch een Corona risico te zijn dan vertrekt de vakman weer en maken we een afspraak voor een later moment.

Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd
Het kan zijn dat persoonlijke afspraken met medewerkers niet doorgaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact.

Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners
Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.

Tot slot
Het is voor iedereen een zeer bijzondere situatie. Wij hopen op uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Wij doen er alles aan om het contact met ons en onze onderhoudsbedrijven zo goed mogelijk te organiseren.

Corona eenvoudig uitgelegd

Corona Helpdesk voor statushouders: telefoonnummer 085 580 88 00 (maandag - vrijdag van 14 tot 16 uur)