Gemiddeld energielabel A

Gemiddeld energielabel A

Dat is het resultaat van het energetisch verbeteren van onze woningen de afgelopen jaren.

Vanaf 2016 is Woonstichting Langedijk bezig geweest met het energetisch verbeteren van de eengezinswoningen. Zo werden onze woningen niet alleen duurzamer maar konden we ook de woonlasten voor onze huurders verlagen.
De woningen met de slechtste energielabels werden per wijk aangepakt. Die bewoners hebben allemaal de mogelijkheid gekregen om mee te doen met de energetische verbetering van hun woning. Die verbeteringen bestonden uit het isoleren van dak, gevel en waar mogelijk vloer, en het plaatsen van zonnepanelen. Eind vorig jaar hebben we de laatste woningen verbeterd. Het resultaat van alle werkzaamheden is dat onze woningen nu gemiddeld een energielabel A hebben.
Heeft u niet meegedaan en wilt u dat alsnog? Belt u dan met onze opzichters (tel. 0226 - 331 474) en zij leggen u de mogelijkheden uit.
Of lees eerst meer over dit onderwerp.