Kunnen we het even serieus over wonen hebben?

Vul de enquête Woonbeleving in en maak kans op een bon van Bol.com van € 50,-.

Binnenkort ontvangen alle huurders van Woonstichting Langedijk een enquête. De enquête wordt gestuurd door KWH namens Woonstichting Langedijk. KWH is bij de meeste huurders waarschijnlijk wel bekend. Zij bevragen nl. maandelijks een aantal van onze huurders over wat zij vinden van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Deze enquête is anders en gaat over hoe tevreden u bent over uw woning en uw woonomgeving. Uw antwoorden leveren ons waardevolle informatie op. Daarmee kunnen wij ons verder verbeteren en maken we de juiste keuzes voor de komende jaren. Het eindrapport van de enquête wordt in november op onze website gepubliceerd.

Als u snel reageert maakt u kans op een cadeaubon van Bol.com van € 50,-. We verloten er 10 onder degenen die binnen een week de enquête invullen.

Helpt u mee ons te verbeteren? Alvast bedankt!

Veel gestelde vragen