Kijkdag voor kandidaten de Nieuwe Veiling

Kijkdag voor kandidaten de Nieuwe Veiling

Maandag 10 december konden de kandidaten voor een appartement in de Nieuwe Veiling een modelwoning bezichtigen

Tot 4 december konden woningzoekenden zich via SVNK inschrijven voor een appartement in de Nieuwe Veiling. Dat deden ze massaal. Voor de driekamerappartementen schreven ongeveer 500 woningzoekenden zich in en voor de tweekamerappartementen ongeveer 380. Voor degenen die het hoogst op de lijst geëindigd zijn werd op maandag 10 december een kijkdag georganiseerd. Daar konden zij een driekamerwoning of een tweekamerwoning bezichtigen. Vervolgens konden de genodigden een lijst met voorkeuren doorgeven aan de woonconsulenten. Op een enkele na zijn alle appartementen verhuurd, de laatste zijn nu aangeboden aan de betreffende kandidaten. De woningen worden begin april 2019 opgeleverd.