Nieuwbouwprojecten

Op dit moment heeft Woonstichting Langedijk het volgende nieuwbouwproject in uitvoering.

Veilingterrein, Noord-Scharwoude

In het nieuwbouwplan De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude bouwt Woonstichting Langedijk een appartementencomplex.

Het appartementencomplex van drie woonlagen verrijst op de hoek van de Juliana van Stolbergstraat en de Oostelijke Randweg. In het gebouw komen 36 betaalbare (huur tot € 600) twee- en driekamerappartementen.
Bijzonder is dat het gebouw geen gasaansluiting meer krijgt. Daarnaast zijn de woningen extra goed geïsoleerd en worden ze verwarmd met luchtwarmtepompen. De zonnepanelen op het dak zullen deze warmtepompen straks grotendeels van de benodigde energie voorzien.

De verwachting is dat de appartementen in maart 2019 worden opgeleverd. Reageren op deze woningen kon tot 4 december via SVNK.