Uw woning isoleren

Woonstichting Langedijk vindt duurzaamheid heel belangrijk. Waar mogelijk willen we – samen met u als bewoner – energiebesparende maatregelen nemen. We bieden zonnepanelen aan. En we helpen met het isoleren van woningen.

Oudere woningen isoleren

Een aantal jaar geleden hebben we energiebesparende maatregelen genomen voor een groot aantal oudere huurwoningen. Hierbij zijn spouwmuren, vloeren en daken geïsoleerd. Beter voor het milieu. En beter voor de energierekening van de bewoners.

Voorlopig gaan we door met isoleren. Met name bij woningen die gebouwd zijn in de periode vóór 1980. Als er een woning vrijkomt, isoleren we die voordat de nieuwe huurder de woning betrekt.

Wilt u uw woning ook laten isoleren?

U kunt als bewoner ook zelf nu al kiezen voor energiebesparende woningisolatie. Tegenover de besparing op uw energierekening staat echter wel een kleine bijdrage van de huurder.

Bij vloerisolatie bekijken we dit per woning. Dat kan alleen bij eengezinswoningen waarbij dit technisch ook mogelijk is. U kunt dit vragen aan onze opzichters; ze zijn tot 11 uur bereikbaar via 0226-33 14 74. Na dit tijdstip kunt u de opzichters e-mailen.

Aanvraag dak- en/of vloerisolatie

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via het speciale formulier voor woningisolatie. U ontvangt binnen 2 weken een aanbiedingsbrief met de mogelijkheden in uw woning.

Benieuwd naar de werkzaamheden die isolatie met zich meebrengt? Bekijk hier de filmpjes!