Goten reinigen

In de herfst vallen de bladeren van de bomen. Als er hoge bomen in de omgeving van uw woning staan, is de kans aanwezig dat er bladeren in uw dakgoot komen. Dit kan leiden tot verstopping of zelfs lekkage van uw dakgoot. Het schoonhouden van uw dakgoten is dus belangrijk.

Zelf schoonhouden of laten reinigen?

Het schoonhouden van dakgoten is een verantwoordelijkheid van de bewoners. Wij begrijpen echter heel goed dat dit voor sommige bewoners een lastige klus is. Niet iedereen heeft een ladder. En niet iedereen is goed ter been.

Woonstichting Langedijk heeft een afspraak gemaakt met de firma Attent. Voor een gereduceerde prijs kunt u in november uw dakgoten laten reinigen. U betaalt dan slechts € 37,50 (incl. btw.).

Afspraak maken

Om een afspraak te maken belt u zelf met Attent via 06-53 29 21 26. U geeft daarbij aan dat het om een huurwoning van Woonstichting Langedijk gaat. U betaalt voor de werkzaamheden zelf direct aan Attent.